Over ons

AE Security Group

Ons verhaal

AE Security Group is ontstaan uit een groep ervaren beveiligingsprofessionals met een gedeelde visie op veiligheid, waarbij het daadwerkelijk toevoegen van waarde en het creëren van een prettige en veilige (werk)omgeving voor iedereen de kernprincipes van de dienstverlening vormen. Niet voor niets staat AE voor Adding Excellence!

Close up of Asian women with hi tech digital technology screen over the eye.
White and blue firewall activated on server room data center 3D rendering

Adding Excellence

Adding Excellence staat centraal in onze strategie en is hetgeen waar wij en onze beveiligingsprofessionals ons dagelijks voor inzetten. Dit realiseren wij door creatieve en kostenefficiënte beveiligings-/veiligheidsoplossingen te organiseren, die continu flexibel inspelen op de huidige samenleving met nieuwe dreigingsbeelden en veranderende maatschappelijke problemen. Voor ieder project zet AE Security Group de juiste mix van mens, kennis en techniek in om zo de ideale veiligheidsbalans te creëren en te borgen. Door deze flexibele inzet van maatregelen op basis van dreiging en door preventief en proactief te beveiligen, voorkomen we incidenten en worden kosten bespaard.

Historie

AE Security is in april 2022 opgericht door haar directeuren de heer Dominique Straetemans en de heer Nick Bastiaenen. Gezamenlijk hebben zij meer dan 25 jaar ervaring in de Nederlandse beveiligingsbranche. Juist de mix tussen hun Integraal Veiligheidskundige- en Bedrijfskundige-opleidingsachtergrond en hun ruime managementervaring bij een Top-10 beveiligingsbedrijf, zorgt voor een ideale kennis- en ervaringsmix om voor ieder project te komen tot een op maat gemaakte proactieve beveiligings-/veiligheidsoplossing, die waarde toevoegt.

Nick Bastiaenen

Commercieel Directeur

 “Met AE Security Group streven we elke dag naar operational excellence in onze dienstverlening, met een hoog beveiligingsniveau en ontzorging voor onze klanten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van proactieve oplossingen voor het bedrijfsleven, evenementen, retail, bouw, zorg en overheid. In 5 stappen realiseren voor elk project een integraal beveiligings- & veiligheidsconcept op maat, die waarde toevoegt en waarmee klanten (en hun medewerkers) zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en hetgeen wat voor hen belangrijk is.”

Dominique Straetemans

Operationeel Directeur

“Met AE Security Group houden we mensen veilig, beschermen we de merken van onze klanten en bieden we gemoedsrust door hen volledig te ontzorgen met een maatwerk beveiligings-/veiligheidsoplossing. Dit realiseren we samen met ons ervaren netwerk van 150+ beveiligingsprofessionals, 10 teamleiders en 5 kwaliteitsmanagers, waarmee we elke dag waarde toevoegen en zorgdragen voor een excellente dienstverlening.”