Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij AE Security Group geloven we dat succesvolle bedrijven niet alleen worden gemeten aan hun winst, maar ook aan hun impact op mensen en het milieu. We omarmen een holistische benadering van ondernemen, waarbij we de 3P's - People, Planet en Profit - in evenwicht houden. Onze toewijding aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt de kern van onze identiteit en activiteiten.

People: Onze Mensgerichte Benadering

We begrijpen dat onze medewerkers de drijvende kracht achter ons succes zijn. Daarom creëren we een inspirerende en veilige werkomgeving waarin diversiteit, inclusie en professionele ontwikkeling worden gestimuleerd. Als ondertekenaars van de Code Verantwoord Marktgedrag zetten we ons in voor eerlijke arbeidsvoorwaarden, gelijke kansen en respect voor arbeidsrechten. Onze gemotiveerde teams zorgen ervoor dat we voortdurend kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen leveren aan onze klanten.

Planet: Onze Duurzaamheidsprioriteit

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid om de planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Via ons Milieuhandboek en -kwaliteitsmanagementsysteem die conform de eisen van de ISO-14001:2015 zijn opgesteld, hebben we onze processen geoptimaliseerd om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We implementeren duurzame praktijken, van energie-efficiëntie tot verantwoord afvalbeheer. Onze passie voor planeetbehoud komt tot uiting in elke stap die we zetten.

Profit: Verantwoordelijk Zakendoen

Hoewel winst een doel is, is het niet ons enige doel. We geloven dat economisch succes hand in hand kan gaan met sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Met ons kwaliteitsmanagementsysteem die conform de eisen van de ISO-9001:2015 is opgesteld, garanderen we de hoogste normen in onze dienstverlening.

Onze MVO Roadmap:

  • We werken samen met gemeenschappen om te zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving.
  • We zijn een erkend SBB-Leerbedrijf, waarmee we mensen proactief kunnen opleiden tot beveiliger.
  • We nemen maatregelen om onze CO2-uitstoot te verminderen en een groenere toekomst te bevorderen.
  • We innoveren voortdurend om efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid in onze dienstverlening te verbeteren.

Bij AE Security Group is MVO niet slechts een term, maar een integraal onderdeel van wie we zijn en wat we doen. We zijn trots op onze inzet voor positieve verandering en nodigen u uit om deel te nemen aan onze reis naar een betere wereld.